Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007

Μιχάλης Χατζηγιάννης, 19/6/2007, Θέατρο Βράχων

"Πιο πολύ από μένα σ'αγαπώ...", στίχος από το καινούριο single. 9 το βράδυ και, μισή ώρα πριν την έναρξη της συναυλίας το θέατρο είναι σχεδόν γεμάτο. Άτομα κάθε ηλικίας, αλλά κυρίως στην περιοχή των 16-20, με κέφι και ανυπομονησία να ξεκινήσει.

Η έναρξη στην ώρα της, 9:30, με μερικά τραγούδια από τις δύο τραγουδίστριες που κάνουν τα δεύτερα φωνητικά. Με το που βγήκε στη σκηνή, πανικός! Το πρόγραμμα περιελάμβανε παλιές και νέες επιτυχίες από τα άλμπουμ "Κρυφό φιλί", "Ακατάλληλη σκηνή" και "Φίλοι και εχθροί". Στίχοι για τον έρωτα, την προσμονή μιας αγάπης, το χωρισμό ακούγονται δυνατά από το κοινό, που κάποιες στιγμές καλύπτουν αυτή του καλλιτέχνη! Αφιερώσεις τραγουδιών σε φίλους - "Φίλοι και εχθροί" - , αλλά και στους ερωτευμένους - "Αν ήσουν μαζί μου" - , όπως ο γράφων!!! Προς το τέλος έγινε απευθείας σύνδεση με τη Λευκωσία, όπου ο Χατζηγιάννης βραβεύτηκε για το καλύτερο τραγούδι, στα μουσικά βραβεία της Κύπρου. Το φάκελλο του νικητή άνοιξαν η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου και ο Πατρίκιος Κωστής.

Τραγουδια - αποκάλυψη για μένα τα "Φίλοι και εχθροί" και "Κόσμημα της λύπης". Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι είμαι περισσότερο του ξένου ρεπερτορίου. Όμως στον κανόνα υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια: